Arne Leus is de nieuwe voorzitter van Jong VLD Brakel-Lierde

Arne Leus (18) uit Parike volgt Delphine Bogaert (24) op als voorzitter van Jong Vld Brakel-Lierde. Arne is al tijdlang actief binnen de jongerenvleugel van Open Vld. Naast de lokale activiteiten volgde Arne al een resem aan congressen, internationale reizen en activiteiten mee, georganiseerd door de nationale vleugel van Jong Vld. Arne studeert dit jaar af aan het Brakelse Viso Cor Mariae, vanaf september is hij terug te vinden aan de schoolbanken van Universiteit Gent.
Delphine Bogaert: “We hebben het volste vertrouwen in Arne, hij heeft zijn inzet voor onze liberale partij al meermaals bewezen. Zijn enthousiasme zal de jongerenbeweging ongetwijfeld doen uitgroeien tot een bakermat van politieke talenten.”
Arne Leus: “Jongeren zijn de toekomst van ons land, Europa en de wereld. Hier, bij Jong VLD, krijgen álle jongeren een kans om zich positief te engageren in de samenleving. Zo ook in ons mooie Brakel, waar Jong VLD activiteiten organiseert voor de jeugd. Zo hebben we op 18 april onze gratis kindermusical in jeugdhuis Alfa.”