Primeur voor Herzele: Eerste VR-fictiereeks

De bewoners van WZC Ter Leen in het zorgdorp van Herzele zich even op een filmset. Herzelenaar Piet Sonck werkt aan een jeugdreeks in virtual reality (VR): HannaH. Die wordt op allerlei Herzeelse locaties opgenomen.

De hele acteursploeg en technische ploeg waren op vrijdag voor opnames te gast in het woonzorgcentrum. De hoofdrolspeelster, HannaH, gespeeld door de Herzeelse Emma Van Raemdonck, bracht een bezoek aan haar oma, een rol van  Loes Van den Heuvel  (bij het grote publiek bekend als  Carmen uit FC De Kampioenen). De bewoners mochten figureren en beleefden een geweldige namiddag. De ‘lokale’ acteurs van de reeks zijn: Lukas Sonck, Teun Campens, Linus Dhondt, Emma Van Raemdonck, Tilia Dhont en Clarisse Denoyette. Daarnaast zullen naast Loes van Den Heuvel nog heel wat ‘bekende’ acteurs en actrices deelnemen: Abass Fasaei, Evi Hanssen, Greg Timmermans, Anemone Valcke, Rkan Albay, Maxime De Winne en Koen De Bouw