Geraardsbergenaar kampioen Catch CWA

Kampioen verdedigt titel op 30 maart

Geraardsbergenaar No é Tunda in catchmiddens gekend als Plague Sullivan, verdedigt op 30 maart in Torhout zijn titel als kampioen CWA.

Wie is No é Tunda ?

De 25 jaar jonge catcher werd in Nederland geboren en verhuisde op zijn twaalfde naar Belgi ë. Sinds 2016 woont No é Tunda in Geraardsbergen. Een ideale verblijfplaats voor hem, er is een trainingsclub BSW in het naburige Waalse Lessen. No é Tunda is een fantastische sportman die van jongsaf gefascineerd werd door het atletisch vermogen van de worstelaars. Op 15 september 2018 ontving hij de “belt” of riem als kampioen van de CWA. Naast CWA waar No é Tunda kampioen werd, is er nog het wereldbekende WWE met vooral Amerikanen in een glansrol.

No é Tunda werd Plague Sullivan

Eenmaal in de ring verandert de zachtaardige No é Tunda in de gepassioneerde Plague Sullivan. De “plaag” kwam er niet zomaar. Wie met deze catchkampioen in de ring stapt en stoten en trappen in ontvangst neemt, evenaart dit als een echte natuurramp, zo hard gaat het er aan toe. Er is een hemelsbreed verschil tussen de brave No é Tunda op weg naar de ring en “de slechterik” die Plague Sullivan wel is, eenmaal hij in de ring staat. Op 30 maart verdedigt hij in Torhout zijn titel tegen de sterke TNK. Catch is terug van weggeweest en wint terug aan populariteit in Vlaanderen nu catch terug op televisie komt.

Catch is spektakel

Naar catch kijk je zoals naar een film of televisieserie. je ziet je favoriete held winnen en bent blij als de slechterik een pandoering krijgt. Laat je meeslepen door het spektakel en de show van de catchwedstrijd. Catch is een fysieke vorm van entertainment gecombineerd met stunts en drama. Het spektakel wordt altijd door de worstelaars in alle veiligheid uitgevoerd. Denk vooral niet dat de ring een trampoline is. Onder het vilt liggen dunne matten op de houten planken. Voor de worstelaars is “storytelling” van cruciaal belang. Niet vergeten dat ondoordachte handelingen of verkeerde bewegingen, jezelf of iemand anders flink pijn kan bezorgen.

Torhout

No é Tunda traint ook bij een Torhoutse club, wat hem telkens treinverplaatsingen van anderhalf uur kost. Soms gaat het vanuit Leuven waar No é aan de hogeschool studeert direct naar Torhout. Intussen nodigt hij de Geraardsbergenaars uit om op 30 maart het spektakel bij te wonen in Torhout. Er staan daar 8 matchen op het programma. Kun je niet naar Torhout ga dan op 21 september naar Deinze voor een spektakelrijke catchavond. No é hoopt ooit zijn catch kennis te laten zien in Geraardsbergen. Hij vreest dan wel dat zijn moeder er niet zou voor terugdeinzen zelf in de ring te klimmen wanneer ze zou meemaken dat haar zoon een pak slaag krijgt.