Illustratieve afbeelding Pixabay

Drugsdealers die voor overlast zorgen opgepakt

Illustratieve afbeelding Pixabay

Op donderdag 14 maart 2019 werden in het kader van een onderzoek naar verdovende middelen huiszoekingen uitgevoerd op een adres in de wijk “Witheren” en in de buurt van het station van Ninove.

Bij deze huiszoekingen werden bezwarende elementen aangetroffen die wijzen op de verkoop van verdovende middelen. Twee verdachten, een 29-jarige man met de Belgische nationaliteit en een 33-jarige vrouw met de Nederlandse nationaliteit, werden gearresteerd. De verkoop van verdovende middelen die voornamelijk plaatsvond in de wijk, zorgde voor heel wat overlast voor de omwonenden. Beide verdachten werden op 15 maart 2019 voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Dendermonde, die hen beiden onder aanhoudingsmandaat plaatste. De raadkamer in Dendermonde besliste op dinsdag 19 maart 2019 dat beide verdachten aangehouden blijven.