Werken spooroverweg Erwetegem schieten goed op

De werken aan de nieuwe spoorwegbrug in Erwetegem ter hoogte van de Meerlaan/Ewetegemstraat schieten goed op.

Het gaat om ingrijpende werken waarbij waarbij de Erwetegmtraat rechter zal aangesloten worden op de Meerlaan. De nieuwe ‘koker’-brug zal ter plaatse gemaakt worden. De huidige tunnel in de Erwetegemstraat wordt afgesloten vanaf 27 mei tot het eind van de werken dat is voorzien op 8 november. Het inplanten van de koker gebeurt op in het weekend 15 en 16 juni, dan zal er dag en nacht gewerkt worden. Schepen van Openbare Werken  Matthias Diependaele (N-VA)  laat weten dat de overlast tijden de werken zoveel mogelijk beperkt zal worden. Buurtbewoners die nog vragen hebben kunnen altijd contact met hem opnemen via  matthias.diependaele@n-va.be.