Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Jonge bestuurder gewond na zwaar ongeval met drie voertuigen

Vanmiddag was er omstreeks 12.30 uur een zwaar ongeval op het kruispunt van de N8 met de Eikenmolen en de Hoogstraat in Lierde.

De 19-jarige bestuurder uit Sint-Maria-Lierde reed met zijn Peugeot uit de Eikenmolen gereden en wou de N8 oversteken. Op dat moment werd hij aangereden door de Mercedes die uit de richting van Brakel kwam. De Peugeot van de jonge bestuurder knalde vervolgens tegen de Volkswagen, die op dat moment stil stond om de N8 op te rijden.

X