Jeugdhuis slachtoffer van vandalisme

Jeugdhuis Pallieter werd afgelopen nacht slachtoffer van een vandalistische daad. Het glas van een nieuwe deur aan de zijkant van het gebouw werd ingeslagen met een baksteen. Er zijn vooralsnog geen aanwijzingen van een mogelijke dader.

‘Een opmerkzame buur verwittigde ons van deze schade. Wij betreuren het zwaar dat er zulke dingen gebeuren en zelf kunnen gebeuren. Voor ons, de politie en de eigenaar van het gebouw is dit een administratieve rompslomp en een lastige klus om de zaak op te lossen.’ getuigt het jeugdhuis op Facebook.

De schade zou aangebracht zijn op 25 maart tussen 0u30 en 17u30. Het bestuur van het jeugdhuis is ontzet met de huidige situatie. Ze roepen iedereen, die iets gezien gezien of gehoord heeft, op om de nodige inlichtingen te verschaffen.