Winnaars Carnaval Ninof 2019

Wisselbekers uitgereikt aan winnaars Carnaval Ninof

Winnaars wisselbeker Carnaval Ninof 2019

Vrijdag 22 maart in het Buurthuis De Pallieter te Outer werden de winnende groepen in de bloemetjes gezet. De voorzitter van de vzw Koninklijke Karnavalraad, Pascal Carael, bedankte iedereen om deze uitzonderlijke editie van carnaval toch een stoet te brengen waarop alle carnavalisten mogen fier zijn.

Voorzitter van de vzw Koninklijke Karnavalraad, Pascal Carael en Prinsj Dario

De eerste beker werd overhandigd aan Stinkend Raujk voor hun prestatie als Prinsenwacht. Ze mochten voor het eerst de Prinsenwagen ontwerpen en brachten dat er goed van af.

Stinkend Raujk en voorzitter van de vzw Koninklijke Karnavalraad, Pascal Carael

In de categorie zonder praalwagen ging de overwinning naar Iejt&Geriejt. Hierdoor mochten voorzitter Stefaan ‘Geesken’en de leden van de groep de wisselbeker in ontvangst nemen.

Winaar categorie zonder praalwagen, Iejt&Geriejt

Bij de groepen met praalwagen was het Nie Geweun, die als winnaar de beker mee naar huis mocht nemen. Voorzitter Wim De Mil was blij opnieuw op de eerste plaats te zijn geëindigd en genoot samen met zijn leden van de overwinning.

Winnaar groepen met praalwagen, Nie Geweun

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X