Ongezien in Zottegem: Vijf gemaskerde gangsters overvallers ’t Hof Van Oranje maken geld en juwelen buit

Restaurant ’t Hof van Oranje in Zottegem is maandagavond overvallen door vijf gemaskerde gangsters.

Op het moment van de overval was enkel uitbaatster Eliane en een serveerster nog aanwezig in de zaak. De gangsters waren gekleed in een uniform zoals speciale politie-eenheden die dragen en droegen een bivakmuts. Ze gingen bijzonder driest te werk. Ze sleurden uitbaatster Eliane bij haar haren naar boven en sommeerden haar de kluis die daar stond te openen. Er lag veel geld in juwelen in. De inhoud van de kassa interesseerde hen zelfs niet. Ondertussen werd ze meermaals geschopt en geslagen. Ook de serveerster deelde in de klappen. Eliane ging gisteren naar het ziekenhuis, maar zat gisterenavond al opnieuw op haar vertrouwde plekje in het restaurant.