NGMT Cycling Team stelde renners voor

 

NGMT Cycling Team stelde op vrijdag 22 maart hun renners voor in de fitnesszaak Fitamorfosa te Zottegem. Het wielerteam bestaat sinds 2010 en heeft drie A renners in de rangen: Nevejans Dennis (Balegem), Nevejans Kenny (Asper) en Maertens Sam (Aalter).
Bij de C categorie zal Winandy Wim (Zottegem) de NGMT kleuren verdedigen. Hij won vorig jaar 13 wedstrijden waaronder 3 ritten in de Vuelta Cicloturista a Ibiza. De regerende Vlaamse kampioen heeft reeds in het prille koersseizoen al twee overwinningen en een 2de plaats.
Onze renners rijden grotendeels het WAOD programma. Het bestuur (Rouan Tom, Diependaele Gerrit en Rouan Marc) zijn druk bezig met de voorbereidingen van de 4de grote prijs NGMT Cycling Team te Erwetegem. Deze wedstrijd gaat door op Paasmaandag 22 april. Deze wedstrijd geldt eveneens als het Vlaams Kampioenschap nevenbonden. Elke amateur/master met een erkende vergunning van een offici ële wielerbond kan kampioen worden! Op zondag 19 mei organiseert Winandy Wim aan zijn fitnesszaak de 3de grote prijs fitamorfosa. Geen wielerploeg zonder sponsors, met bijzondere dank aan: Dubois Marc schrijn — en timmerwerken, doltcini sportswear, traiteur ter ginstberg en garage De Corte.