De Kleinen August werd gewonnen door 'Opa' Liam Dominique

De Prinsencaemere Ninove heeft zijn prijzen uitgereikt

William Arijs toonde met veel trots de Keizer August Trofee

In het parochiaal centrum van Pollare verzamelden naast de carnavalsinstanties ook de carnavalisten om hun prijs in ontvangst te komen nemen. De eerste uitreiking van de avond was namelijk Keizer August Trofee. De trofee is een uniek stuk van de hand van William Arijs, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen, geheel volgens de Carnavaleske geest van wijlen Keizer Don August. Deze prijs werd geschonken door “De Prinsencaemere” en bedroeg 750 euro.

De Don Augustprijs werd gewonnen door NKV Iejt & Geriejt

De Prinsencaemere dacht ook aan zijn kleinere Carnavalisten. Ze waren dan ook trots dat zij als Prinsencaemere, speciaal voor het kindercarnaval ook volgende prijs mochten schenken namelijk  “De Kleinen August ”. Deze prijs is een uniek kunststuk, ditmaal van de hand van Wim Vandersmissen, de winnaar van deze trofee is dit jaar:  “ OPA ”

De Kleinen August werd gewonnen door ‘Opa’ Liam Dominique

De groep die het mooiste en beste stoetliedje heeft gewonnen mocht ook zijn cheque van 300 Euro in ontvangst komen nemen.

Don Jo, met De Veske Genero ësje

Tevens reikten Prinsencaemere ook een cheque van 500 Euro uit aan de groep of persoon die het beste liedje “De Plo ët” heeft gemaakt tijdens de afgelopen Carnaval en dit in samenwerking met “Dakwerken Bulterijs”. Deze werd gewonnen door Praet&Nico van Stinkend Raujk met de  Wettelpolonaise

Praet&Nico Trompet van Stinkend Raujk winnen met de Wettelpolonaise ‘De Plo ët’
X