Het VDM Van Durme-Michiels Trawobo Cycling team 2019 is compleet

Het VDM Van Durme-Michiels Trawobo Cyclingteam heeft zijn team compleet voor 2019.   Ze zijn dan ook trots om hun renners te kunnen voorstellen en kijken tevreden op vorig jaar.

De ploeg voorstelling  ging door in Salons Capipirinha samen met fans en sponsors. Het team heeft sinds dit seizoen ook 3 aspiranten en 2 miniemen onder haar vleugels. Deze zorgden als voor 2 zeges Naud De Clercq wed Oost-Vlaams kampioen in Hamme en Moreno   Vanhuffel haalde de zegen in Assenede.

 

 

 

 

Miniemen:   Moreno   Vanhuffel, Ben Schelfhout.

Aspiranten: Naud De Clercq, Matteo, Vanhuffel, Bryan De Wilde.

Elites zonder contract:

Nachtergaele Niels, Moors Oliver, Hans Becking, Orbie Stephen, Pieters Bart, Van Rymenant Gillian, Wante Nick, Benji Verraes, Vanmeenen Jordy, Angelo de Ketele, Van Raepenbusch Ruben Robby Cobbaert, Jeffrey Bollaert, Jonas Volckaert, Willem Beke, Ricky Rosseel, Joerik De Neve, Ben Baele, Yentl Vandevelde, Niels De Vriendt, Tom Pessemier, Milan Gosseye

X