Frituur De Parking beste frituur van Oosterzele

Frituur De Parking is verkozen tot de beste frituur van Oosterzele. Frituur De Parking is door de lezers van het Nieuwsblad tot beste Frituur van Oosterzele verkozen. De frituur is verjongd en garandeert een goede kwaliteit. Met een uitgebreid gala aan gefrituurde hapjes en een sympathieke bediening kon de frituur zich distanti ëren van de nabije concurrentie.

Het gaat om een verkiezing die uiteindelijk zal leiden tot de verkiezing van de Beste Frituur van Vlaanderen. Er werd in totaal liefst 181.466 stemmen uitgebracht, een absoluut record in de drie jaar dat de verkiezing wordt georganiseerd. Ondertussen kunnen    geen stemmen meer uitgebracht worden. Per provincie maakt de frituur met het hoogst aantal stemmen nog kans om het tot beste Frituur van Vlaanderen te schoppen. De winnaar wordt gekozen na bezoek van een culinair journalist.