archief 2018

Aftellen naar Sinksenkermis

archief 2018

Het lijkt nog veraf, maar noteer alvast, het worden van vrijdag 7 juni tot en met woensdag 12 juni zes bruisende feestdagen in Oosterzele. We mochten van voorzitter Wim Magerman, de drijvende kracht achter de Sinksenkermis, al een blik werpen op het programma van de Oosterzeelse Feesten 2019. (Reporter 17)

archief 2018
archief 2018

Tijdens de Sinksenkermis verandert het centrum van Oosterzele in één grote feestzone waar de meest uiteenlopende disciplines aan bod komen. Sinksenkermis is uniek omdat het een volksfeest is dat een zeer ruim publiek aanspreekt. Het Sinksencomit é zorgt op de editie 2019 voor een breed amusement naar ieders smaak. Zak tijdens de Sinksenkermis af naar de feesttent Harmonie Con Animo, The Pub, ‘t Kantientje, taverne Evora, KSA — lokaal,…veel bakken bier, plezier, ambiance. Een ideale gelegenheid om te ontmoeten, bij te kletsen, te verbroederen. Bovendien is de randanimatie rondom de Sinksenkermis gratis voor de bezoekers. ‘Laat ons vooral zes dagen uitbundig feesten,’ dat is het devies van het Sinksencomit é en de kersverse schepen van Feestelijkheden Elsy De Wilde, die er enorm veel zin in heeft. Het is de ambitie dat de Sinksenkermis één groot volksfeest blijft voor alle Oosterzelenaren.

De blikvangers van Sinksenkermis zijn de rommelmarkt, rondgang fanfare met trommelkorps & reuzen, muzikaal vuurwerk, avondmarkt, kermisreceptie,…Maar er is uiteraard nog veel meer: wie naar de Oosterzeelse Feesten afzakt, zal zich van vrijdag 7 juni tot en met woensdag 12 juni aardig kunnen uitleven met uitstekende coverbands, party’s, sport, kermisattracties, animatie, travestieshow, wielerwedstrijden, veel eten en drinken, ambiance, sfeer,…Wie wil proeven van de typische Sinksenkermissfeer moet naar Oosterzele. Later volgt meer nieuws. Er zijn veel redenen om je in de feesten te storten.       Reporter 17
archief 2018