Chiro Windeke serveert feestelijk ontbijt

Al wie Chiro Windeke genegen is, kruist alvast zondag 28 april aan in zijn agenda. De Vrije Basisschool Scheldewindeke, Pelgrim 48, wordt op 28 april tussen 8 u en 11 u de ideale plek om lekker te ontbijten en alle drukte eventjes te ontvluchten. Iedereen is welkom. (Reporter 17)

Er wordt een heus ontbijtbuffet geserveerd. Deelnemen kost 9 euro, inclusief twee consumpties, kinderen smullen tegen 7 euro, kinderen < 3 jaar eten gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding of via mail ontbijt@chirowindeke.be. Graag inschrijven voor woensdag 24 april. De allerkleinsten zullen zich niet vervelen, ze mogen zich naar hartenlust uitleven in het springkasteel.
Chiro Windeke nodigt u graag uit om uw smaakpapillen te prikkelen, tijdens zeg maar het rijkelijke ontbijtbuffet. Het Chiro-ontbijt staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke smaken. Wie de Vrije Basisschool Scheldewindeke binnenstapt, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst. Chiro Windeke zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar het Chiro-ontbijt voor de gezelligheid. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. De deuren zwaaien wagenwijd open voor iedereen. Leiding Chiro Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een verzorgd ontbijtbuffet. Toon een groot hart en steun Chiro Windeke. De leiding wil als één blok verder bouwen aan de toekomst van Chiro Windeke.       Reporter 17