Yvonne De Cock uit Everbeek-Beneden is 102 jaar

Vandaag zaterdag werd Yvonne De Cock gevierd in aanwezigheid van het Brakels gemeentebestuur met haar 102de verjaardag. Yvonne werd geboren op 15 april 1917 en ze is de dochter van Sidonie De Prez en Felicien De Cock. Het was een gezin met 5 kinderen. Ze woonden toen in Deftinge. Op 19-jarige leeftijd leerde ze haar man Roger kennen en dat was in het café dat haar ouders runden. Ze gingen vervolgens in de Reepstraat wonen in Everbeek alwaar Yvonne vandaag nog steeds woont. Er kwamen 5 kinderen uit het huwelijk. Op 10 juni 1986 verloor ze haar echtgenoot. Vandaag werd het glas geheven samen met de kinderen en de gemeentelijke overheid die hierbij de gebruikelijke geschenken kwam overhandigen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X