Kiwanis zamelt textiel en lederwaren in, in Oosterzele, Merelbeke, Gavere, Sint – Lievens – Houtem, Zwalm

Kiwanis Oosterzele Land van Rode   organiseert op zaterdag 27 april vanaf 9 u al de vierentwintigste editie van de kleren- en lederwareninzameling. Ook bij slecht weer. (Reporter 17)

Er worden kleren, schoenen, handtassen, hoeden, lakens, dekens, gordijnen ingezameld. Let wel! GEEN TAPIJTEN en MATRASSEN. Plaats op zaterdag 27 april de zakken goed zichtbaar aan de straat. Er worden ook andere zakken of dozen meegenomen. Hulp nodig? Niet bediend? Geen afhaling gebeurd? Contacteer onmiddellijk 0479 / 03 73 49. De inzameling gaat op zaterdag 27 april door in alle straten van de fusiegemeenten Oosterzele, Gavere, Sint — Lievens — Houtem, Merelbeke, Zwalm.
Kiwanis toont groot hart
Kiwanis Oosterzele Land van Rode (opgericht in 1991) is een serviceclub met 28 leden en twee ereleden die in een vriendschappelijke sfeer geregeld samenkomen en zich met sociale acties richt naar verenigingen, instellingen en personen uit het Land van Rode. Onder het motto ‘We build’ en ‘Serving the children of the world’ poogt Kiwanis een steun te geven aan verenigingen, instellingen,…die dringend nood hebben aan de financiering van hun projecten. De serviceclub Kiwanis Oosterzele Land van Rode besteedt bijzondere aandacht aan gehandicaptenzorg, zieken, kankerpreventie, kansarmen en de jeugd. De vereniging steunde in de jongste jaren projecten in Caritas Melle, De Bolster Beerlegem, ‘t Roborstje, Hachico, Hippoc, Huize Triest, MPI’s, scouts, Leefsleutel, Chiro, BUSO Egmont en Hoorn, Sint — Jozef, SOB, M.I.R.A., De Beweging,…Om zijn doelstellingen te financieren organiseert Kiwanis   Oosterzele diverse activiteiten, als daar zijn: jaarlijkse kledinginzameling, barbecue (zondag 30 juni), oldtimer rally (8 september). Kiwanis Oosterzele Land van Rode dankt speciaal alle sponsors. Op de website: ‘Kiwanis Oosterzele Land van Rhode’ vind je alle info over de werking, doelstellingen en activiteiten.       Reporter 17