Gijzelse Microbrouwerij laat je zalig genieten

Wil je eens lekker ontspannen? Dan is de wandel- en sneukelzoektocht op zondag 28 april een aanrader. Gijzenzele staat voor een prachtige streek, wandelplezier, veel moois. Kom op zondagnamiddag 28 april de troeven van het authentieke Gijzenzele ontdekken. Het wordt een leuke namiddag. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen,…op uit, laat de drukte van alledag even helemaal achter je. (Reporter 17)

Je kan op zondag 28 april tussen 14 u en 16 u aan de parochiezaal ‘t Zaaltje, Kerkstraat 2 Gijzenzele de start nemen van een wandeltocht van ongeveer 8 km. Deelnemen kost 15 euro, kinderen betalen 8 euro. Graag inschrijven voor 20 april, je kan het bedrag storten op rekening BE63 8905 4416 7708. En leuk meegenomen, er zijn vier tussenstops waar je kan proeven. Onderweg zijn tal van fotozoekertjes. Je zult in Gijzenzele een aantrekkelijk landschap, een prachtige groene parel zien. We kunnen het u aanraden, wie de wandel — en sneukelzoektocht meemaakt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende en actieve wandeling beleven. En alles overgoten met Gijzelse hartelijke gastvrijheid. Vele mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek. Gijzenzele, een plek waar simpel geluk primeert, waar luid gelachen en gejoeld wordt, waar je gewoonweg kan genieten van het panorama, het landelijk karakter, een heerlijke plek om te onthaasten. De ‘Gijzelse’ Microbrouwerij, die in ‘De Vierhoekhoeve’, ‘Raisins De Baelegem’ en ‘La Ferme De Manu et Maia’ de loyale partners heeft, leidt alles in goede banen en nodigt je van harte uit.                 Reporter 17