Herzelenaar redt 94-jarige vrouw uit brandend huis

PostNL-koerier Tom Florent uit Steenhuize-Wijnhuize redde maandagavond een 94-jarige vrouw uit een brandende woning in de Gaverse deelgemeente Dikkelvenne.

Het ging om een schouwbrand in een woning in de Nijverheidsstraat. De bewoners, een 65-jarige vrouw en haar 94-jarige moeder, raakten niet gewond maar zonder de tussenkomst van Tom en twee andere buren had het slechter kunnen aflopen. Tom merkte de brand op toen hij in de straat aan het leveren was voor PostNL. Toen hij dichterbij ging zag hij de dochter buiten staan op straat en toen ze in paniek waarschuwde dat haar moeder zich nog in het huis bevond, twijfelden Tom en de twee buurtbewoners niet. Nog voor de brandweer eraan kwam hielpen ze de vrouw uit het brandende huis. Net op tijd zo bleek.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Buren en koerier redden 94-jarige vrouw uit brand: “We hebben Frieda maar net op tijd gevonden”

X