Alle sociale diensten vanaf mei op één adres!

Bevrijdingslaan 7. Dat wordt het (tijdelijke) adres van de sociale diensten in Ninove vanaf mei 2019.  Het gebouw is bij de meeste Ninovieters nog gekend als ‘het gebouw van de belastingen’. Onze  medewerkers staan op deze locatie voor jou klaar om je te helpen met al je vragen over kinderen en opvoeding, werk, leefloon en budgethulp, wonen en energie, integratie, Noord-Zuid, senioren, welzijn en vrijwilligerswerk.

Sociaal Huis onder constructie

In 2020 zal je alle sociale diensten van de stad en het OCMW in het Sociaal Huis in de Burchtstraat vinden. Deze locatie wordt klaargestoomd als d é centrale plek voor alle inwoners met vragen over welzijn. Door de bouwwerken die er aan de gang zijn, verhuizen de OCMW-diensten op 2 mei van de Burchtstraat naar de Bevrijdingslaan 7. In dit gebouw vind je vanaf dan alle medewerkers uit de sociale sector samen, in afwachting van de opening van het vernieuwde Sociaal Huis.

Bereikbaarheid

Tot en met dinsdag 30 april zijn de OCMW-diensten bereikbaar en aan het werk in de Burchtstraat (gebouw De Cooman). Vanaf donderdag 2 mei vind je ze in de Bevrijdingslaan 7, het voormalige gebouw van de belastingdienst waar sinds 2018 verschillende diensten van de stad aan het werk zijn. De teams zullen er te vinden zijn op het gelijkvloers, waar één onthaal zal zijn voor de sociale diensten.  

Oplaadpunt budgetmeters

Ook het oplaadpunt voor budgetmeterkaarten (voor wie thuis een budgetmeter heeft), verhuist van de Burchtstraat naar de Bevrijdingslaan. Daarnaast werd ook een oplaadpunt voor budgetmeterkaarten geïnstalleerd in de bib.

Meer info?  Sociaal Huis, 054 51 53 50,  info@sociaalhuisninove.be

X