Voetbalstage van KVV Windeke blijft goed scoren

De voetbalstage van KVV Windeke blijft een succesnummer. ‘ Onder een stralende zon mochten we 80 kinderen ontvangen op de elfde editie. Tien trainers waren constant aan de slag, en ook een aantal van de U17 kwamen vrijwillig een handje toesteken en toonden een groot ‘Windohart’, zegt een zielsgelukkige Nancy Eliano, één van de drijvende krachten van Jeugdbestuur KVV Windeke. Alle deelnemers hebben dankzij de gedreven trainers en medewerkers een heerlijke week voetbal beleefd. De jonge voetballers leerden alles over het voetbalspel: tactiek, techniek, fysiek, en zo meer. (Reporter 17).

‘De ruime respons is een stimulans om met jeugdwerking van KVV Windeke door te gaan. Voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke waarderen ten volle het vele werk van het jeugdbestuur. Tachtig jongeren grepen de kans om van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april deel te nemen aan de voetbalstage. ‘Zoals gewoonlijk konden we rekenen op de hulp van een aantal vrijwilligers (ouders en bestuursleden), zonder hen is er geen stage mogelijk, waarvoor onze oprechte dank’, weet Nancy Eliano namens het voltallig jeugdbestuur. Er waren alweer veel glunderende gezichten, velen volgen al enkele jaren de voetbalstage en ook dit jaar werden een aantal nieuwkomers gespot. Het KVV — jeugdbestuur is zich bewust dat het samen met de ouders een opvoedkundige taak heeft. De Scheldewindeekse voetbalclub heeft een groot hart voor het jeugdvoetbal. Het biedt nu al elf jaar de jeugd — zoals nu tijdens de paasvakantie – een zinvol alternatief tegen isolement, vervlakking, verveling,…’We willen alle deelnemers en hun ouders bedanken voor het vertrouwen in onze club’, klinkt het bij de kopstukken van voetbalclub KVV Windeke.

De voetbalstage kreeg veel positieve reacties. Er is blijkbaar veel waardering voor de KVV — voetbalstage, een reden om het initiatief onverdroten verder te zetten. KVV Windeke wil in de toekomst verder breien aan het succespatroon van KVV Windeke. Naast het voetbal werden extra activiteiten gepland: bumperbalen, mega springkasteel, voetbaldarts. De allerkleinsten konden een namiddag gaan spelen in een binnenspeeltuin. Met de diploma-uitreiking   op vrijdag 19 april – bijgewoond door kersvers schepen Elsy De Wilde –   werd een orgelpunt gezet achter een geslaagde voetbalstage. Nieuwe leden (alle leeftijden) zijn welkom bij KVV Windeke. De club is ook op zoek naar jeugdtrainers. Interesse? Info via jeugdwerking@kvvwindeke.be.                       Reporter 17

 

X