Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

De Kluize presenteert nieuw cultuurseizoen 2018 – 2019

Op donderdag 23 mei om 20 u presenteert het Kluize-team het nieuwe aanbod van het cultuurseizoen 2018 — 2019. Je krijgt al een voorsmaakje van wat je in het nieuwe seizoen mag verwachten in de Oosterzeelse cultuurtempel. (Reporter 17)

Wie naar de voorstelling van het nieuwe seizoen komt, krijgt de gloednieuwe brochure mee naar huis. Benieuwd? De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. Je kan in De Kluize terecht op elke werkdag van 8 u 30 tot 12 u en van 13 u 30 tot 16 u. Op maandagavond is de cultuurdienst open van 18 u tot 20 u. Op vrijdagnamiddag is de dienst gesloten. De cultuurdienst vind je op de eerste verdieping van GC De Kluize.               Reporter 17
X