Caf ébaas rijdt tegen etalage te Zottegem en vlucht weg – Rijbewijs kwijt

Een caf ébaas uit Zottegem moet zijn rijbewijs een maand inleveren. De politierechter legde hem tevens een boete van 800 euro op. Omdat het op dat ogenblik kermis was te Zottegem en zijn zaak moeilijk bereikbaar, parkeerde hij zijn wagen op de parking van Koffie Ceuterick te Zottegem. Bij het wegrijden botste hij tegen de etalage. Daarna vertrok hij zonder iemand te verwittigen van zijn incident.

Gezien er geen schade was aan de wagen van de caf ébaas werd deze versie door zijn advocaat in twijfel getrokken. Volgens een getuige was de bestuurder duidelijk dronken toen die tegen de etalage reed. Ook dit was voor de advocaat een argument om te betwijfelen dat zijn client de dader was gezien hij het zich niet kan veroorloven om dronken achter de toog te staan. De politierechter ging niet mee in die redenering.

Bron Het Laatste Nieuws