VZW On Stage organiseert opnieuw (gratis) optredens in Den Amb8

Op vrijdag 26 april kunnen liefhebbers opnieuw genieten van muzikale optredens van lokaal talent. Het initiatief komt van VZW On Stage, dat begin 2015 werd opgericht, met de bedoeling het culturele aanbod in en rond Oosterzele uit te breiden.

Om 20u30 bijt de partyband ‘Swingdogs’ de spits af. Deze groovy band zal met een heel resem aan genres het publiek opwarmen. Om 22u00 worden zij opgevolgd door ‘The Burning Noodles’, deze jonge en dynamische band zal trachten om u van uw sokken te blazen. De avond wordt afgesloten door de band ‘Vrijdag’. zij laten u genieten van Blues, Folk en Country met een melancholische toets, gezongen in het Nederlands, en met 3 blazers.

Het evenement is volledig gratis en vindt plaats in ‘Den Amb8’ in Oosterzele.