Cunina dankt de Groene Poort Sint-Maria-Oudenhove

Voor het tweede jaar oprij hebben de leerlingen van De Groene Poort in Sint-Maria-Oudenhove zich ingezet om centjes in te zamelen voor de projecten van Cunina in Nepal.

Ze deden het ditmaal door een sponsorwandeling, die enthousiast door alle kinderen van klein tot groot werd aangevat. Na de wandeling konden de kinderen ook zien wat er met hun centen van vorig jaar reeds is gebeurd! Zij vonden het boeiend en ook leerrijk om te zien wat daar in Nepal allemaal is verwezenlijkt. Ook vanaf 3u00 in de namiddag genoten de ouders en grootouders van de koffiestop, en is door alle aanwezigen zeker gesmaakt. Dat de kinderen de hele opzet apprecieerden blijk uit de opbrengst van deze activiteit! De opbrengst is dit jaar bijna verdubbeld en de kaap van duizend euro is dan ook overschreden. Het was voor Cunina een aangename verassing om de som van 1087.00 € in ontvangst te mogen nemen. Cunina dankt dan ook alle kinderen en het onderwijzend personeel voor deze prachtige inzet. Dat de mensen daar in de bergen in Nepal de opbrengst van deze activiteit met dank zullen aanvaarden spreekt hier voor zich zelf en vooral dat de kinderen daar ook de vruchten zullen van plukken.

“Alvast in naam van CUNINA een welgemeende DANK”

Voor meer info over Cunina kan u steeds terecht op : www.cunina.org of bij Marc en Erna — Pijperzele,40 — Sint Maria-Oudenhove. (055/421520)

X