Lieven Meert - Schepen van jeugd & OCMW-voorzitter

Lieven Meert reageert op het persbericht van gemeenteraadslid Karolien De Roose

Lieven Meert,  gemeenteraadslid

Lieven Meert reageerde op Facebook op het persbericht van N-va Ninove over de OPC-affaire. Hier een link naar het persbericht van N-Va Ninove.

“Klopt niet”, reageerde Lieven Meert. “De meerderheid staat achter haar voorstel om de eerste aanmaningskosten tot nul te herleiden, maar aangezien er een contract is met OPC dat hiervoor moet aangepast worden, konden we dat niet direct beslissen zonder juridisch risico. In mijneerste spontane reactie had ik daar niet stil bij gestaan (mijn fout). Dus nu gaat het schepencollege hiervoor eerst contact opnemen met OPC om het dan later op de gemeenteraad te kunnen aanpassen. Er is dus geen sprake van verdeeldheid binnen de meerderheid over dit dossier. En ik vind dat als er goeie voorstellen zijn van de oppositie die zeker moeten kunnen goedgekeurd worden.”