DCIM100MEDIADJI_0045.JPG

Ludieke quiz in Ankerkerk

Beleef(de)Anker pakt op vrijdag 17 mei in de Ankerkerk in Oosterzele, vanaf 19 u 30, uit met een ludieke quiz. Trommel uw buren, vrienden, kennissen,…op en rep je op 17 mei naar de Anker. Het buurtcomit é ‘De Anker’ gaat je gegarandeerd een gezellige, ludieke avond bezorgen. (Reporter 17)

Er is een leuke prijzenpot. Maar deelnemen blijft op deze quiz belangrijker dan winnen. Gezellig rond de tafel met je quizploeg, leuk toch. Je mag zelf uw team samenstellen. Vorm een team van 3 à 5 deelnemers. Let wel, minstens twee personen moeten inwoners van den Anker zijn. Je hoeft echt niet de slimste mens van Oosterzele te zijn. Je gaat graag een uitdaging aan met uw buren van de Anker, familieleden, vrienden, kennissen,…en je leert graag wat bij over de wijk der wijken, de authentieke Anker? Dan is deze quiz voor jou. Het wordt een leuke quiz, absoluut geen klassieke kennis-quiz. Betrek zeker een paar personen van den Anker in uw team, want tal van vragen hebben betrekking op de wijk Anker. Er gaan ook een aantal ludieke praktische proeven ingelast worden. Een amusant avondje wacht. Nooit deelgenomen aan een quiz? Geen probleem, drempelvrees is voor niets nodig. De bedenker van de quiz, het enthousiast buurtcomit é ‘Den Anker’, leidt het heerlijk avondje in goede banen.
Deelnemen kost 2 euro (per persoon) ter plaatse te betalen. Je kan inschrijven tot 9 mei 2019. Inschrijven via mail: beleef.de.anker@gmail.com of bij Els Wuyts, Bavegemstraat 13 Oosterzele.         Reporter 17DCIM100MEDIADJI_0045.JPG
X