Nieuwe namen Rock Zottegem

Rock Zottegem heeft nieuwe namen verklapt.

Naast Limp Bizkit, +LIVE+, Tears For Fears, Flogging Molly, Interpol, Midnight Oil en Arsenal zakken ook Heideroosjes, Regi, Gers Pardoel, Mooneye en Black Leather Jacket af naar Zottegem.  

Organisator Kurt De Loor: “Onze affiche voor de 25ste  verjaardag van ROCK ZOTTEGEM is rond en ik ben een zeer tevreden organisator. We hebben fantastische namen kunnen strikken, zowel internationale kleppers als talent van eigen bodem. Het wordt een editie om in te kaderen. Laat de festivalzomer maar komen!”

Rock Zottegem gaat dit jaar door op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli. Voor tickets kan je terecht op www.rock-zottegem.be

Vrijdag 5 juli: Heideroosjes, Gers Pardoel, Regi en Black Leather Jacket

Heideroosjes

“De vaandeldragers van de Nederlandse punkrock zijn terug en vieren hun dertigste verjaardag op ROCK ZOTTEGEM. Niet toevallig natuurlijk, Heideroosjes stonden al verschillende keren op ROCK ZOTTEGEM en telkens was hun optreden een schot in de roos.”

Gers Pardoel

“Hij brengt er zijn grootste hits ‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’, … Een must-see op de Crazy Main, het hoofdpodium van ROCK ZOTTEGEM.”

 Regi

“Vlaanderens meest bekende DJ, zal voor het eerst te zien zijn op ROCK ZOTTEGEM, hij sluit er de eerste festivaldag af.”

Black Leather Jacket

“finalist van de Nieuwe Lichting 2017. Hun single ‘Village People’ scheerde de voorbije maanden hoge toppen in de Afrekening op StuBru.”

Zaterdag 6 juli: Mooneye

Mooneye

Niewe Lichting winnaar 2019 trapt de tweede, Zottegemse festivaldag af. Met hun single ‘Thinking About Leaving’ gooide de West-Vlaamse band alvast hoge ogen in de popwereld.”  

Tickets

“De ticketverkoop voor ROCK ZOTTEGEM loopt heel vlot. Tickets voor vrijdag of zaterdag kosten 50 euro, voor een combiticket tel je 95 euro neer. Ook drankbonnetjes kunnen voordelig online aangekocht worden, zo vermijd je wachtrijen en kan je zonder oponthoud los gaan op de tonen van Limp Bizkit of +LIVE+.”