WSV Land van Rhode vzw organiseert 32 ste Lentetocht in Sint – Lievens – Houtem

De 32 ste Lentetocht in Sint — Lievens — Houtem is op zondag 19 mei de ideale route voor allen die willen genieten van een innemend landschap én houden van een ontspannende wandeling. Tussen 7 u en 15 u mag je het parcours op eigen tempo afleggen. Stap mee. En haal je inschrijvingskaart in de startplaats Parochiecentrum Sint — Micha ël, Kloosterstraat, Sint — Lievens — Houtem. (Reporter 17, foto’s DDL)

Wil je absoute rust, zicht op unieke landschappen, zalige plekken in de natuur, dan ben je op zondag 19 mei aan het goede adres. De regio Sint — Lievens — Houtem heeft alles in huis om je een heerlijke wandeling in de natuur te bezorgen. Altijd weer ontdekken. De 6, 10, 14, 18, 21, 25 of 30 km lange wandeltocht biedt heel wat mogelijkheden. Aan u de keuze. Verken de streek met zijn vele kleine verharde en niet verharde paden. De ruilverkaveling zorgt ervoor dat de wandelmogelijkheden in en rond Sint — Lievens — Houtem fel zijn toegenomen. Nieuwe horizonten verschijnen. Kom genieten van het landelijk karakter aan de poort van de Vlaamse Ardennen. De tocht trekt doorheen Heiland, Sint — Lievenskapel, Marktplein, Houtembos, Rot, Baleikouter, Oombergen, Espenhoek, Uilenhoek, Thienpontsmolen, Leeuwergem, Hillegem, Kottem,…Het licht golvend landschap biedt heel wat mogelijkheden om een wisselende en   boeiende wandeling te maken. Sint — Lievens — Houtem heeft ook een rijke geschiedenis (de legende van Livinus, de gerenommeerde jaarmarkt,…).
Het maakt niet uit of je een gelegenheidswandelaar bent of een gedreven wandelfanaat. Je krijgt de kans om vanaf 11 u te genieten van een piekfijne barbecue in een gezellige afzonderlijke zaal tegen een wel erg democratische prijs. Een absolute aanrader. Interesse? Wandel mee. Info: voorzitter Erik Lievens, erik-lievens@skynet.be, 0475 / 78 11 96, secretariaat Diana Scheirlinck, diana.scheirlinck@skynet.be, 0475 / 42 05 12.       Reporter 17