Wie heeft interesse Co-housing in Zottegem?

Op zaterdag 18 mei kunnen geïnteresseerden in de Rodestraat in Zottegem kennismaken met CoHoRodestraat, het eerste Zottegemse co-housingsproject.

Cohousing betekent niet dat je samen in een huis woont. Het is een woonvorm waarbij verschillende gezinnen nog wel wonen in een eigen huis, maar daarnaast ook gebruikmaken van meerdere gemeenschappelijke voorzieningen zoals de logeerkamer, kantoorruimte, wasruimte of tuin. “Het gebrek aan ruimte zal ooit zo pertinent zijn, dat projecten als dit bijna vanzelfsprekend zullen worden”, zegt landmeter Gertjan De Vuyst over een van de beweegredenen om zich zowel professioneel als privé te richten op cohousing. Hij is de oprichter en bezieler van CoHoRodestraat en beantwoordt op 18 mei alle vragen van geïnteresseerden. Die dag gaat ook de verkoop en verhuur van start.

CoHoRodestraat betreft  4 gezinswoningen met privétuin, 3 appartementen met privéterras, een gemeenschappelijk paviljoen en een parktuin met ecologische zwemvijver.

Meer info en contactgegevens via de Facebookpagina en de website van het project

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X