KVG eetfestijn in GC De Kluize

Al wie KVG Oosterzele genegen is, kruist alvast zaterdag 15 en zondag 16 juni aan. Het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke, wordt op zaterdag 15 juni vanaf 18 u tot 20 u 30 en op zondag 16 juni vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 de ideale plek om eens lekker te eten en alle drukte eventjes te ontvluchten. Iedereen is welkom. (Reporter 17, foto’s DDL)

Er worden warme beenhesp en kalkoengebraad met saus, frietjes en groenten geserveerd. Deelnemen kost 16 euro, kinderen smullen tegen 7 euro. Ook afhalen van het eten is mogelijk. KVG Oosterzele hoopt je opnieuw massaal te mogen verwelkomen in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. KVG Oosterzele nodigt u graag uit om uw smaakpapillen te prikkelen, zeg maar tijdens het rijkelijk eetfestijn. Het KVG — eetfestijn staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke smaken. Wie GC De Kluize binnenstapt, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst. KVG Oosterzele zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt naar het KVG — eetfestijn voor de gezelligheid. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. De deuren zwaaien open voor iedereen. Toon een groot hart en steun KVG Oosterzele.
Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en via Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Hubert en Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordinanus.com.       Reporter 17
X