Activiteiten Brakelse Bib

Aperitiefconcert met het Alejandro Vargas Trio
Op zondag 26 mei kan je in bib Brakel om 11u30 genieten van het aperitiefconcert met het Alejandro Vargas Trio.
(De drie muzikanten van dit ensemble experimenten graag met een ruim pallet aan abstracte en traditionele jazz en populaire Cubaanse muziek. Ze verwerken dit alles tot een persoonlijke stijl.). Leden van het trio zijn: · Alejandro Vargas (piano), Gaetan Casteels (contrabas) en Stephen Scharmin (drummer).
Gratis toegang maar zeker vooraf reserveren: 055 42.12.45 of bibliotheek@brakel.be

 

Passie voor sport, voordracht met David Steegen van Anderlecht
In de reeks ‘Bevlogen Pennen in de Vlaamse Ardennen’ is David Steegen op 7 juni te gast in De Brug te Kluisbergen. Als verantwoordelijke PR bij Sporting Anderlecht en auteur van het recente boek ‘Elke dag een wonder’ is David Steegen de geknipte man om een inkijk te geven in het reilen en zeilen van een topclub.
Vanuit Brakel kan je (bij voldoende belangstelling) mee met de gratis bus die zal vertrekken om 19u20 op parking Tirse.
Vooraf inschrijven is een must: 055 42.12.45 of bibliotheek@brakel.be