Anja Beeckman en Maaike De Bom zijn kandidaat voor de komende verkiezingen

Twee straffe madammen die kandidaat zijn voor CD&V vanuit Ninove

Anja Beeckman en Maaike De Bom zijn kandidaat voor de komende verkiezingen

Anja is gemeenteraadslid en momenteel ook nog voorzitter van CD&V Ninove. Maaike De Bom, 29 jaar, werk als Administratief assistent op het Kabinet van Vice-eersteminister Kris Peeters. Het is de eerste keer dat ze kandidaat is voor de Federale verkiezingen. In oktober was ze voor de eerste keer kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Beiden staan op plaats 14. Anja voor het Vlaams Parlement en Maaike voor de Kamer. Dit maakt het ook gemakkelijk om samen campagne te voeren.

 “ Wij willen de stem van de Denderstreek laten horen in Brussel! De inzet van deze verkiezingen  is ‘levenskwaliteit’. Voor ons betekent dat:  gaan voor evenwicht tussen mens, natuur en economie en opteren voor ambitieuze, realistische en voelbare oplossingen. Dus inzetten op een goed, gezond en gerust leven voor iedereen, rekening houdend met wat er leeft bij de mensen, jong en oud.

De oplossing voor de vele uitdagingen van vandaag ligt meestal in het centrum en daarom is CD&V bij uitstek de partij die oplossingen mogelijk kan maken.”

Kandidaten uit Ninove

Lijstnummer Cd&V 10  

Kandidaat Vlaams Parlement — Oost-Vlaanderen
Plaats 14 Anja Beeckman

Kandidaat Kamer van Volksvertegenwoordigers — Oost-Vlaanderen
Plaats 14 Maaike De Bom