Zak af naar Oosterzele, het wordt een straffe editie van Sinksenkermis

Waar vinden muziek- en sportliefhebbers, rommel- en avondmarktfanaten, Bourgondi ërs, slapelozen, nachtraven, de nog-eentje-en-dan-ben-ik-weg-mensen elkaar? Op Sinksenkermis natuurlijk. Het wordt vanaf vrijdag 7 juni tot en met woensdag 12 juni 2019 een straffe editie van Sinksenkermis. Je krijgt op vrijdag 14 juni van 18 u 30 tot 21 u nog een extraatje met La Penultima in caf é ‘t Molenhof, ribbetjes of beenhesp met patat en groentjes à volont é. En bakken ambiance met DJ Cocksken. Kortom, iedereen welkom op de Sinksenkermis met een programma om ‘u’ tegen te zeggen.   (Reporter 17, foto’s DDL)

Het Sinksenkermis, onder de dynamische leiding van Wim Magerman (van kindsbeen in de ban van de kermis) wil Oosterzele laten bruisen van het leven. De Sinksenkermis brengt traditiegetrouw veel muziek. Muziek in alle stijlen met Dimi Reynaert (imitator Andr é Hazes), Madame Zaza (travestieshow), Fanfare ‘Vrije Kunstkring Brakel’ met trommelkorps, instaporkest Con Animo, Beau 4, Moelparkee, KSA Oosterzele, Quitny, Hammertime, 2 Play Live, Danny Brendo, Chris Corn, Kurt Burgelman, Free danseressen, Ramona, Marcoff, Gino Verano, Dex Dylan, Sabine, Yves Segers en Pure 4 Fun Oosterzele bruisen van het leven. En ook steengoede deejays in caf é The Pub, caf é ‘t Molenhof en in de feesttent met een onstilbare honger en muziekdrift mogen Oosterzele op stelten zetten. De bezoekers krijgen dus alweer heel veel waar voor letterlijk ‘geen geld’ in de schoot geworpen. Maar het Sinksencomit é zorgt verder ook voor een mengeling van topkwaliteit en breed amusement naar ieders smaak. Wie met zo’n programma uitpakt, krijgt gegarandeerd veel volk op de been. Letterlijk en figuurlijk veel vuurwerk. De Oosterzeelse Feesten, een evenement met veel uitstraling. En bovendien zorgt het Sinksencomit é, het gemeentebestuur én onze geprezen politiezone Rhode & Schelde er voor dat het voor iedereen toegankelijke en veilige feesten worden.   Met veel enthousiasme wordt een GRATIS kermis aangeboden. Een heel gevarieerd programma met veel gangen. Het Sinksencomit é is klaar om je een fantastische kermis aan te bieden. Een volksfeest voor iedereen. Zorg gewoon dat je er bij bent.               Reporter 17