Week van de opvoeding in Zwalm


Naar aanleiding van de ‘week van de opvoeding’ (16-23 mei) werden de twee kinderdagverblijven en de diverse onthaalmoeders in Zwalm vergast met een boekenpakketje voor de kinderen en een bezoekje van het gemeentebestuur.

“De verschillende onthaalouders en de kinderdagverblijven verdienen onze waardering voor het mooie werk dat ze doen. Zo kunnen ouders vol vertrouwen overdag gaan werken en zijn hun oogappeltjes in professionele, zorgende handen”, zegt Bruno Tuybens, schepen van sociaal beleid in Zwalm.

De week van de opvoeding zet het netwerk van organisaties en diensten in de schijnwerpers, die gezinnen in alle domeinen ondersteunen. Zie https://www.expoo.be/week-vd-opvoeding
Opvallend veel enthousiasme vanwege de onthaalmoeders en de kinderdagverblijven over dit boekenpakket!

Op de foto: Zwalms afdelingshoofd Welzijn Katrien Kiekens en schepen Bruno Tuybens verdelen de boekjes bij de kindjes in het Zwalmnest in Nederzwalm.