Nic Balthazar brengt klimaatbetoog in GC De Kluize

Noteer alvast. Op maandag 3 juni om 19 u 30   is iedereen welkom in GC De Kluize in Scheldewindeke. Nic Balthazar brengt er zijn ‘Klimaatbetoog’. En mooi meegenomen, de voorstelling is gratis. Vooraf inschrijven is een must via info@oosterzele.be, 09 / 362 50 09. Een absolute aanrader. (Reporter 17).

Het is geweten, Nic Balthazar slaat allang een alarmkreet over de toestand van het klimaat en onze planeet, maar hij geeft ook een boodschap van hoop. Met videoreportages wordt hij daarin ook bijgestaan door diverse experten. Nic Balthazar: ‘Het moet en kan anders, we moeten er wel heel dringend aan beginnen’.
Oosterzeelse schepenen voor klimaat burgemeester Johan Van Durme en Christ Meuleman: ‘ Klimaat staat in deze legislatuur volop op de agenda. Door een bekend televisie- en filmmaker als Nic Balthazar naar Oosterzele te brengen, willen wij het thema toegankelijk en bespreekbaar maken. Daarbij willen we niet alleen de nadruk leggen op de uitdagingen waarvoor we staan maar wel enthousiast uitkijken naar mogelijke oplossingen’.   Reporter 17