Vicepremier Alexander De Croo en Filip Michiels (kandidaat 8 ste plaats Vlaams Parlement) bezoeken Winnaar ‘Factory of the Future’ award

Op dinsdag 21 mei hebben vicepremier Alexander De Croo en Filip Michiels (kandidaat 8 ste plaats Open Vld — Vlaams Parlement) Rf-technologies in Oosterzele bezocht. Ze maakten er met genodigden en de pers kennis met de productiewerkzaamheden van het bedrijf. (Reporter 17, foto’s DDl & verbaere).

De Belgische productiesite van Rf-Technologies, gevestigd in Oosterzele, heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in haar menselijke organisatie, in slimme technologie, duurzaamheid en netwerken. Deze inspanningen werden recent bekroond door het label ‘Factory of the Future’, de hoogst mogelijke erkenning voor de maakindustrie in Belgi ë. Voor de klanten en distributiepartners van Rf-Technologies toont dit label aan dat Rf-Technologies de lat hoog legt, met rechtstreekse resultaten op vlak van levertermijn en kwaliteit.

Vicepremier Alexander De Croo is positief gestemd over de investeringen die het bedrijf deed inzake digitalisering, duurzaamheid en open samenwerkingen. Hij waardeert ook de inspanningen van het bedrijf inzake duurzaamheid. Bij gebouwbeheer het bijvoorbeeld neemt Rf-Technologies altijd de ecologische aspecten in aanmerking. Rf-Technologies is een toonaangevende Europese fabrikant van brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking. Het uitgebreide productengamma omvat brandwerende kleppen, roosters, vlinderkleppen en manchetten, evenals ontrokingskleppen en afdichtingsmateriaal. De Rf-t-oplossingen voldoen aan de strengste Europese normen en zijn geïnstalleerd in tal van gebouwen doorheen heel Europa, zoals ziekenhuizen, openbare gebouwen, hotels en kantoorgebouwen. Rf-Technologies werd opgericht in 1985 en is nog steeds een familiebedrijf. Het bedrijf brengt de producten op de markt via een uitgebreid netwerk van partners in meer dan vijftien Europese landen. Er zijn bijna 200 mensen tewerkgesteld in de twee vestigingen in Belgi ë (hoofdkantoor) en Slowakije.   Reporter 17