SM-meesteres uit Melle dient dodelijke injectie toe

Illustratieve afbeelding van Виктория Бородинова via Pixabay

Een 29-jarige SM-meesteres uit Melle riskeert een effectieve celstraf van 3 jaar nadat ze een dodelijke dosis pijnstillers toediende aan een klant.

Het 50-jarige slachtoffer, een man uit Brussel, had bij de vrouw aangedrongen op een speciale, 5 uur durende SM-sessie. Ze verklaarde dat hij erop aandrong om het verdovingsmiddel procaïne te gebruiken, een middel waar hij sinds een zwaar arbeidsongeval verslaafd aan was en dat voornamelijk door tandartsen wordt gebruikt. Hij zou 2 liter van het product meebrengen, terwijl 10 milliliter dodelijk kan zijn. Op camerabeelden is te zien hoe hij vijftig spuiten optrekt, goed voor een halve liter procaïne.  Ook de partner van de SM-meesteres diende zich te verantwoorden, omdat ze zou ingestemd hebben nadat hij op haar had ingepraat. Hij riskeert 2 jaar met uitstel. Het slachtoffer zou met zelfmoordgedachten hebben rondgelopen en gezegd hebben dat hij genoeg ervaring had met procaïne om te weten wat hij deed. Volgens het parket is er voldoende bewijs dat de vrouw uit was op snel geldgewin.

Bron Het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Vijftiger sterft in sm-kelder na overdosis pijnstillers: meesteres diende injecties toe

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op  www.zelfmoord1813.be