Wagen in de vlammen langs de Groteweg in Overboelare


Geraardsbergen. Deze namiddag vatte een wagen langs de Grote weg in Overboelare vuur. Het motorcompartiment van een Citroën brandde volledig uit. Rond 16.15 uur merkte een buurtbewoner dat er rook kwam vanonder de motorkap van een geparkeerde wagen langs de Groteweg. De brandweer van Geraardsbergen werd gemobiliseerd, maar toen de de pompiers ter plaatse kwamen, brandde wagen reeds. ‘De wagen werd met schuim geblust. Het motorcompartiment brandde volledig uit. Een kortsluiting in de motor vormde waarschijnlijk de oorzaak van de brand’, meldt een ooggetuige. De Groteweg werd uit veiligheidsredenen voor een tijdje afgesloten.

Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X