Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Natuurpunt Oosterzele distantieert zich van plannen BALEGRO – activiteit 1 juni afgelast!

Natuurpunt Oosterzele had toekomende zaterdag, in samenwerking met BALEGRO, het gemeentebestuur en de lokale Mina-raad, een activiteit gepland rond de activiteiten op de groeve en de daar aanwezige kolonie oeverzwaluwen. Gezien de recente plannen van BALEGRO om een aanvraag te doen voor de uitbating van een asbeststort, hebben we beslist de activiteit van komende zaterdag niet te laten doorgaan.
X