Zottegemse Vespa-club waagt zich over de Alpen

Tien leden van de Zottegemse VESPA-club ‘2T Klosse’ startten vandaag voor een lange rit richting Verona in Italië.

‘2T’ staat voor tweetakt, van het PX type Vespa waarmee alle leden van de verplicht rijden. ‘Klosse’ verwijst naar de mascotte van de club, Jeanine van café ’t Brouwershof in Zottegem. De 10 leden, 8 Zottegemnaars en twee uit Oudenaarde: Lieven Diependaele, Erik Bijvoet, Jeroen Demaeght, Pieter De Lange, Yves D’Hoker, Jurgen Vandercruysen, Franky De pril, Koen Rouckhout, Wouter Den Tand, Frank Kesteleyn en Stijn de Moor, zullen de ongeveer 1.300 km naar Verona rijden in dagetappes van ongeveer 250 km. Het hoogtepunt van de tocht wordt ongetwijfeld de beklimming van de Stelvio in Italië. Ze vertrokken vanochtend aan de Italiaanse delicatessenzaak Deli Italia in de Hoogstraat.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X