DEX DYLAN BRENGT ONS IN VAKANTIESTEMMING MET ZIJN NIEUWE SINGLE

Met zijn nieuwe single ‘Samen’ brengt Dex Dylan een zomers nummer uit dat je meteen in vakantiestemming brengt.                        

Wie hem al live aan het werk zag, weet dat Dex het vooral houdt op niet voor de hand liggende pareltjes uit de muziekgeschiedenis. Dat is ook met deze single het geval,   waarbij hij ‘Une Chanson Française’ van Claude François uit 1975 in een hedendaags, modern arrangement liet herwerken door Johan Engels (Noloxbox). Jos Van Meer haalde zijn ervaren schrijverspen boven om er een gepaste, originele Nederlandse tekst voor te schrijven.

Dex Dylan heeft al een opmerkelijke zangcarrière achter de rug,   waarbij hij vier jaar lang ook veelvuldig in het buitenland werd gevraagd voor optredens,   waarbij hij door een live-band werd begeleid. Zijn carrière in Vlaanderen zit sinds zijn vorige single ‘Houden van’   in de lift en zal er met deze nieuwe single nog een stevige duw bovenop krijgen.

‘Samen’ verscheen bij D & V en is verkrijgbaar bij alle internetportals.