CC Zoetegem stelt nieuw cultuurseizoen voor

Na het succes van het voorbije seizoen stelt CC Zoetegem voor de start van de zomer het nieuwe programma 2019-2020 voor aan het publiek.

Dat staat opnieuw garant voor een uitgelezen mix van grote namen en nieuw te ontdekken talent  en voor een gevarieerd aanbod aan genres: theater, muziek, humor, familie, film en zoveel meer …

Programma:

Praga Khan, Maaike Ouboter, Warre Borgmans, Jean Blaute, Stijn Meuris, Johan Heldenbergh, Xander De Rycke, Circus Ronaldo, Bas Birker …

Het is maar een kleine greep uit de vele, fijne namen die volgend seizoen in Zottegem aantreden.

Ook de wekelijkse Ciné Local filmavond op dinsdag blijft behouden. Traditiegetrouw steunt CC Zoetegem ook lokale  initiatieven. Het cultuurcentrum zet zijn schouders onder twee veelbelovende lokale projecten: Adam & Eva, een filmproject  uit de Vlaamse Ardennen en Allemaal Flandrien, de tweede musical van vzw Pijkenzot.

Het volledige programma kun je nalezen op www.cczoetegem.be. Wie in Zottegem woont, krijgt een brochure in de  brievenbus. Je kunt ook een exemplaar vragen aan cultuurcentrum@zottegem.be.

Tickets

Tickets kopen kan vanaf maandag 3 juni om 14.00 uur via www.cczoetegem.be. Of kom langs bij de UITbalie in de stadsbibliotheek, Kasteel van Egmont.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X