Zottegemse kunstenaars stellen tentoon

Naar jaarlijkse gewoonte vinden er naar aanleiding van Pinksteren en van de Sinksenfoor in
het stadscentrum opnieuw een paar gelegenheidstentoonstellingen plaats. In de inkomhal, het trappenhuis en de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont exposeren de leden van het
kunstatelier Kunst In Vrije Tijd met schilderijen en tekeningen.

Na de offici ële opening op vrijdag 8 juni om 18 uur zijn deze kunstwerken er nog te bezichtigen op zondag 9 juni van 15 tot 19 uur, op maandag 10 juni van 15 tot 21 uur en op dinsdag 11 juni van 9 tot 13 uur. Ook de leden van het schildersatelier Koeleur stellen hun werken tentoon en doen dit in het eigen atelier ’t Neerhof aan de Neerhofstraat 12. Na de vernissage op vrijdag 7 juni om 19u30 staan de deuren voor het grote publiek daar open op zaterdag 8 juni, zondag 9 juni en maandag 10 juni telkens van 15 tot 19 uur alsook op dinsdag 11 juni van 10 tot 12 uur. De toegang tot beide tentoonstellingen is gratis.

Reporter: (c.c.)