Con Animo feest mee

De Koninklijke Harmonie Con Animo toont ook op de editie 2019 een groot hart voor Sinksenkermis Oosterzele. Het ganse Con Animo — team is klaar om je in de feesttent op het Dorp veel kermisplezier te bezorgen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Op zondag 9 juni steekt Con Animo van wal met een feest voor de kinderen. Vanaf 9 u kunnen ze zich aardig uitleven in het springkasteel. Mooi toch om zien, de ravottende, stoeiende en dolblije kinderen. Van 15 u tot 17 u kunnen de kinderen hun snoetjes laten schminken. Het publiek gaat om 16 u kunnen kennis maken met het instapconcert van Con Animo. Bewonder het jong talent. Zin in pannenkoeken? Alle smulpapen worden verwend van 15 u tot 17 u. Vanaf 15 u 30 muziek, muziek en nog eens muziek. De fanfare en trommelkorps vergezeld van de reuzen Stien en Trien maken een rondgang en houden halt aan de feesttent. Woon de live optredens bij van Beau4, MPK (Moelparkee), Hammertime. En uiteraard mag je ook het muzikaal vuurwerk niet missen.
Op maandag 10 juni om 10 u houdt men in Oosterzele de plechtige zielendienst voor de overleden parochianen en muzikanten in eer. Een sereen moment. De dienst wordt opgeluisterd door het Gangulfuskoor en traditiegetrouw door de Koninklijke Harmonie Con Animo. Het Sinksencomit é en Con Animo organiseren — wegens megasucces — de derde editie van de kermisreceptie. Het wordt opnieuw genieten van een heel verzorgd Breugelbuffet. 2 Play Live en Danny Brendo fleuren de kermisreceptie op. Na de wielerwedstrijd van de nieuwelingen krijgt de winnaar een welverdiende hulde in de feesttent van Con Animo. Tijdens de avondmarkt (dinsdag 11 juni) kunnen de lekkerbekken, smulpapen, Bourgondi ërs, …zich laten verwennen met verse, live gemaakte super lekkere pa ëlla. Proef het specialleke van Con Animo. Vanaf 18 u Vlaamse ambiance met Ramona, Dex Dylan, Marcoff, Sabine, Gino Verano, Yves Segers en Pure 4 FUN (de party rockband van Oosterzele).
Op woensdag 12 juni komt de ‘dames elite’ naar Oosterzele afgezakt voor de GP Immo Langeveld. In de feesttent zijn overheerlijke Breydelbroodjes te verkrijgen. Studio Best Sound krijgt de eer om in de feesttent van Con Animo de Sinksenkermis, editie 2019, af te sluiten.
In de bar van Con Animo kan je proeven van streekbieren, wijn, cava. Alle levensgenieters, kermisfanaten, Con Animo — sympathisanten zijn welkom. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Teken present en maak er gezellige avondjes van.       Reporter 17