Open of dicht? Pinksterweekend in Zottegem

Ter gelegenheid van het hoogfeest van Pinksteren zullen de deuren van het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers op zondag 9 juni de hele dag gesloten blijven. ’s Anderendaags gelden er speciale openingsuren en kan men in het zwembad terecht
van 14 tot 17 uur.

De stadsbibliotheek in het Kasteel van Egmont is op pinkstermaandag 10
juni gesloten.

Naar aanleiding van het toeristisch seizoen (tot midden september) is het infokantoor in het stadhuis dat door Toerisme Vlaanderen tevens als regionaal infokantoor erkend is, normaal ook op weekenddagen open. Omwille van de Sinksenfoor in het stadscentrum zal dit echter tijdens het pinksterweekend niet het geval zijn. Zowel op zaterdag 8 als zondag 9 en maandag 10 juni zullen de deuren van het toeristisch infokantoor dicht blijven.

(c.c.)