Een rommelmarkt vol leven

Op zondag 9 juni vanaf 9 u tot 18 u zal op de rommelmarkt tijdens de Sinksenkermis opnieuw veel leven zitten. Koopjesjagers van allerlei voorwerpen worden in Oosterzele op hun wenken bediend. Kom gewoon gezellig kuieren, snuffelen en tegelijk de koop van uw leven ontdekken. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Je kan op de rommelmarkt in Oosterzele op een ontspannende manier allerlei curiosa, waardevolle spullen, leuke hebbedingetjes op de kop tikken. De rommelmarkt vindt plaats in het Dorp en de Windekekouter. De curieuzeneus, de verzamelaar, de antiekliefhebber, de prijsbewuste, de snuisterraar, de snuffelaar,… één voor één zullen ze de rommelmarkt afschuimen. De rommelmarkt in Oosterzele blijft populair. Je zal er veel bruikbare en nog nuttige spullen vinden. Tweehandsspullen zijn toffer dan nieuwerwetse spullen, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand heeft. Je zal er echte koopjes doen. Van een bezoek aan de rommelmarkt kan je een leuke daguitstap maken en ook genieten van het rijk gevuld programma van Sinksenkermis 2019. Het is heerlijk om in al die oude spullen te snuffelen. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Info: Jacques D’Hont, sinksenoosterzele@gmail.com, 0477 / 53 72 79.           Reporter 17
X