motors op de markt te Geraardsbergen

Vijfde begeleide motorrit politiezone Geraardsbergen-Lierde.

Caf é Kartuizer vertrek motorritOp zondag 9/06/2019 organiseerde de Lokale Politie Geraardsbergen-Lierde i.s.m. de stad Geraardsbergen en de gemeente Lierde voor de vijfde maal een begeleide motorrit.

Kartuizersite

De weergoden waren de organisatoren zeer gunstig gezind. Om en bij de 190 motards vertrokken omstreeks 10u30 aan de historische Kartuizersite te Sint Martens Lierde voor een ca. 120 km lange rit. De colonne doorkruiste onder begeleiding van de politiemotards de prachtige Vlaamse Ardennen.

Rustpost

Om de dorstigen te laven en de hongerigen te spijzen werd er haltgehouden in de Jozefietenvestiging in Houtaing, een deelgemeente van Aat.

Motorzegening

Na de rit werden de motorfietsen opgesteld op de markt voor de motorwijding door ‘Padre’ Dirk Vannetelbosch. Deze priester is zelf een zeer fervent motorrijder en tevens aalmoezenier van de Blue Knights, de motorclub voor politieambtenaren.

Politie motards op de markt te Geraardsbergen

Met dank aan de politie van de politiezone Geraardsbergen-Lierde.