Illustratieve afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Baloise Belgium Tour in Zottegem: speciale verkeersregelingen

Illustratieve afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Zoals u in een ander artikel in De Beiaard-online kunt lezen, is Zottegem op donderdag 13 juni gaststad voor de aankomst van de tweede rit van de vijfdaagse internationale wielerwedstrijd Baloise Belgium Tour, de vroegere Ronde van Belgi ë voor eliterenners. Uiteraard gaat dit gepaard met tijdelijke verkeerstechnische maatregelen. Wij zetten deze voor u op een rijtje:

parkeerverbod van 6 tot 20 uur: Zwembadstraat, Bevegemse Vijvers en Hemelrijkstraat.

parkeerverbod van 6 tot 21 uur: Kazernstraat (deel tussen Van Aelbrouckstraat en Kleine Nieuwstraat), Kleine Nieuwstraat, Godveerdegemstraat (tussen spoorwegbrug en inrit AZ Sint-Elisabeth), L. Roelsstraat, Van Aelbrouckstraat, Stationsplein, Musselystraat (tussen Stationsplein en Hospitaalstraat), Kasteelstraat (tussen Graaf van Egmontstraat en Molenkouter) en Graaf van Egmontstraat.

parkeerverbod van 12 tot 14u45: Lammerstraat en Bontestraat (tussen Lammerstraat en grondgebied Lierde/Brakel).

parkeerverbod van 12u15 tot 15 uur: Brakelstraat, Sint-Hubertusplein (rijbaan), Faliestraat (tussen Sint-Hubertusplein en Ten Ede).

parkeerverbod van 12u15 tot 15u15: Ten Ede, Smissenhoek (rijbaan + bermen tussen Gaverland en Kloosterstraat), Kloosterstraat (rijbaan + bermen), Tweekerkenstraat, Jasmijnstraat, Godveerdegemstraat (tussen Jasmijnstraat en inrit AZ Sint-Elisabeth), Musselystraat (tussen Hospitaalstraat en L. De Metsstraat), L. De Metsstraat, Heldenlaan (tussen L. De Metsstraat en rotonde), Bruggenhoek (tussen D. Van Den Bosschestraat en Elenestraat), Lippenseweg (tussen Elenestraat en Lippenhovestraat), Lippenhovestraat (tussen Lippenseweg en Beugelstraat), Beugelstraat (tussen Lippenhovestraat en Romeins Plein), Romeins Plein (kant kerk + parking naast rijbaan), Paddestraat (tussen Romeins Plein en Knutsegemstraat), Knutsegemstraat (tussen Paddestraat en Kluisstraat), Kluisstraat, Sint-Andriessteenweg, Meileveld, Wurmendries (tussen Traveins en Eekhout), Eekhout, Ten Dale en Emmerstraat.

eenrichtingsverkeer van 13u15 tot 16u30: Lammerstraat (toegelaten richting Bontestraat), Tweekerkenstraat (tussen Kloosterstraat en Jasmijnstraat, r. Jasmijnstraat), Jasmijnstraat (r. Godveerdegemstraat), Godveerdegemstraat (tussen Jasmijnstraat en Wit-Gele Kruis, r. Broeder Mareslaan), L. De Metsstraat (r. Heldenlaan), Lippenseweg (tussen Elenestraat en Lippenhovestraat, r. Lippenhovestraat), Lippenhovestraat (r. Beugelstraat), Paddestraat (tussen Romeins Plein en Knutsegemstraat, r. Knutsegemstraat), Knutsegemstraat (tussen Paddestraat en Kluisstraat, r. Kluisstraat), Kluisstraat (r. Rijkestraat), Wurmendries (tussen Traveins en Eekhout, r. Eekhout), Eekhout (r. Ragestraat), Ten Dale (r. Emmerstraat) en Emmerstraat (r. Ten Ede).

alleen plaatselijk verkeer van 6 tot 20 uur: Zuidstraat, Burgemeester F. De Meyerstraat, Molenstraat, F. De Beckstraat, G. Schockaertstraat, Sint-Annastraat (tussen Kazernstraat en F. De Beckstraat), Grotenbergestraat (tussen A. Gevaertlaan en spoorwegbrug), Kazernstraat (tussen Sint-Annastraat en Nieuwstraat), Nieuwstraat, Hospitaalstraat (tussen Kapellestraat en Musselystraat), Zavel (tussen Hoogstraat een Trapstraat) en Trapstraat.

alleen plaatselijk verkeer van 13u15 tot 18 uur: Grensstraat, Noordstraat, Vestenstraat en De Colfmaeckerstraat.

opheffen eenrichtingsverkeer van 13u15 tot 18 uur: Grensstraat, Noordstraat, Vestenstraat (tussen Noordstraat en L. De Metsstraat).

 

X