Bakkerij Sint-Anna doet mee aan de week van De Eclair

Van 17 tot 23 juni 2019 is het nationale week van de éclair. Bakker Bart Schelstraete van Bakkerij Sint-Anna uit Zottegem zet mee zijn schouders onder dit initiatief en is reeds 5 maanden geleden met de voorbereidingen gestart.

E én week lang zullen alle producten van de deelnemende bakkerijen/patisserie ën moeten wijken voor enkel en alleen éclairs. In die week vind je niet één éclair maar wel 10 verschillende soorten! Het gaat om de meest originele, lekkerste maar ook klassieke éclairs
in een modern jasje.

Als vreemde eend in de bijt zit er ook een hartige éclair tussen die er helemaal uitspringt door zijn ontradiotionele ingredi ënten.

Wij gaan binnenkort bij Bakkerij Sint-Anna op bezoek om eens een kijkje te nemen naar deze lekkernijen (en met een beetje geluk mogen misschien wel proeven). Wordt vervolgd!